Import & distributie Nederland & België

botalo: kwaliteit uit het land van de grote oceaanraces

WATERSPORT | LIFESTYLE

Als importeur en distributeur van het Franse merk BOTALO voeren wij in onze collectie zeillaarzen, boot­schoe­nen, zeil­hand­schoe­nen en onder­houds­produc­ten. Ook leveren wij op bestelling en op maat leren of suède stuur­wiel­linten en bescher­ming van zalinguiteinden e.d. van leer.

BOTALO is een Frans kwaliteitsmerk. Al tien­tallen jaren fabrikant van aan de watersport gelieerde leren producten. BOTALO produceert in Europa om zicht te houden op de hoge kwaliteit van haar gamma.

Over kwaliteit gesproken. Botalo heeft een order van 19.000 paar boot­schoenen geleverd aan een wel zéér kritische klant: de Franse Marine!

Nautische laarzen

BOTALO brengt laarzen in diverse uitvoeringen: leer, leer/cordura (nieuw model Fypper 2) en een rubber model Tasmanie. Model Fypper 2 heeft een intern membraan als  voering met een sterk ademende werking (test Frans watersport­magazine). De non-marking anti-slip zool is direct aan het leer gevulcaniseerd. Dat zorgt voor 100% water­dicht­heid. Het leer is speciaal bewerkt om zoute en zoete omstan­dig­heden te weerstaan. Elk model wordt getest voor het de fabriek uitgaat.

Bootschoenen

Diverse modellen dek­schoenen in diverse kleuren. Met of zonder luchtkussen Air-sole. Het model Amiral is een profes­sionele schoen gemaakt voor de Franse marine van extra sterke materialen.

Zeilhand­schoenen

Slijtvaste handschoenen gemaakt van grijs soepel leer, amara­leer of neopreen. Rugkant elastisch spandex in de kleuren blauw of zwart. Model Kevlar heeft een com­for­tabele neopreen kraag en kevlar versterking in de handpalm. Alle model­len een velcro sluiting. Groot scala aan maten.

Onderhouds­producten

Goed onderhoud verlengt de levensduur. BOTALO biedt leer'melk' en een spuitbus aan om leren producten mee te onderhouden. Daarnaast spare-parts als leren veters en een veter­vervang­set voor bootschoenen.

Grote maten

Van een aantal modellen kunnen wij grote maten leveren t/m maat 50. Neem even contact op als u hier meer over wilt weten via het contact­formulier of bel +31(0)717370050.

Nader kennismaken?

Wij komen graag in contact met potentiële dealers. Bel +31(0)717370050 of gebruik het con­tact­formulier.